Telefoonnummer

0613599441

Email

lindaverschuur@lijazorgt.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 08:30 - 17:00

De Thuishaven in Slagharen

De Thuishaven in Slagharen is gevestigd in het appartementencomplex de Praam. De Thuishaven biedt dagbesteding aan ouderen die liever niet de hele dag thuis willen zitten, daarnaast is het gericht op herstel en behoudt van uw lichamelijke, psychische en/of sociale functies. Bij de dagbesteding ligt het accent op gezelligheid en actief blijven, ook het onderhoudt van sociale contacten is van groot belang.

Een dag bij de dagbesteding zou er als volgt uit kunnen zien: bij binnenkomst wordt er eerst gezamenlijk koffie/thee gedronken en wordt er gezellig bij gekletst. Na de koffie is er gelegenheid om te handwerken, een spel, krant lezen, helpen met koken of iets anders wat de oudere zelf leukt vindt. Aan het eind van de ochtend wordt er gezamenlijk gegeten en daarna is er gelegenheid om te rusten en/of de oudere krijgt de mogelijkheid om zelf iets te doen. In de middag wordt er een groepsactiviteit aangeboden bijvoorbeeld geheugentraining, muziek, spel enzovoort.

De Thuishaven is van maandag t/m vrijdag geopend. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie/thee een kijkje te komen nemen.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan de dagbesteding dan kunt u contact opnemen met het Samen Doen team, tel.nr. 0523140523.

Adres:

De Praam

Dr. Willemslaan 156

Slagharen

Telefoon nummer: 0523 684433

 

Linda Verschuur – Otter

0613599441

 

De Thuishaven in Slagharen De Thuishaven in Slagharen

 

 

 

 

Het park t.o. het appartementencomplex de Praam