Telefoonnummer

0613599441

Email

linda.otter@live.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 08:30 - 17:00

Beste allemaal, de aankomende weken probeer ik jullie mee te nemen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik zeg uitdrukkelijk “probeer” want een website onderhouden is wel een dingetje. Tot eind maart werk ik 16 uur per week in plaats van 24 uur. De afgelopen jaar heb ik veel extra uren gewerkt. Ik compenseer deze uren door elke week 8 uur in te leveren en dit is in ieder geval tot eind maart. Zo heb ik tijd om aan mijn website te werken en voorbereidingen te treffen, samen met mijn fractiegenoten, voor de gemeenteraadsverkiezing.


Maandag 21 februari

Privé 

Mijn dochter is gestart als stewardess bij de KLM en is ze inwoner van de gemeente Haarlem geworden. Er start een nieuwe fase voor haar. Ze heeft een contract van 40 uur per week en gaat onregelmatige diensten werken. Ze zal veel van de wereld gaan zien.  Ik vind het nog spannender dan haar (moedergevoel). Dochter is sociaal, laagdrempelig en communicatief, zij zal zeker haar draai daar gaan vinden. Ik twijfel daar geen moment aan.

s ‘Middags ben ik naar Zwolle geweest en heb ik deelgenomen aan het bevolkingsonderzoek (borstkanker). Vrouwen die 50 jaar zijn geworden krijgen een uitnodiging voor dit onderzoek. Ik ben 50 jaar geworden in 2021 maar door corona heb ik niet eerder kunnen deelnemen, vandaar Zwolle.

Werk

Er stond s ‘middags ook een skills training in Emmen op de planning, maar door tijdnood heb ik dit af moeten zeggen. Ik had namelijk problemen met de parkeerapp https://parkmobile.nl/waardoor ik later uit Zwolle vertrok dan eigenlijk de bedoeling was. De skills training kan ik gelukkig ook op een ander moment inhalen. Zondag heb ik het theoretische gedeelte van de skills training gedaan: sondevoeding. Je rond de theorie met een toets af en deze heb ik gehaald.

 

Politiek

’s Middags heb ik voorbereiding getroffen voor de fractieoverleg. Voorbereiding zijn: notulen lezen, raadstukken die op de agenda staan doorlezen en voorzien van eventuele vragen (bijv. technische vragen), agenda doornemen, weekberichten doornemen en eventueel zelf nog agenda punten op de agenda zetten.

Ik heb s’ avonds fractie overleg gehad van OpKoers.nu. Op de agenda stond o.a. de schriftelijke vragen over de Kwikstartapp. Ik heb een toelichting gegeven en nadien konden de fractieleden hier nog vragen over stellen.

Zie agenda https://www.opkoers.nu/


Dinsdag 22 februari

Privé

Ik ben in huis aan het werk geweest (afstoffen, wassen, stofzuigen enz.) Een van de kinderen (dochter) was positief getest en zat in quarantaine. Hierdoor deden wij, het hele gezin, de hele week het rustig aan.

Werk

Ik ben niet aan het werk geweest in verband met een vrije dag.

Politiek

Vandaag heb ik de schriftelijke vragen over de ‘Kwikstart” app ingediend. In verband met de voorjaarsvakantie hadden we ook geen raadsinformatiebijeenkomst/raadsvergadering of oriënterende ronde. Zie kopje raadslid OpKoers.nu, schriftelijke vragen 2022.


Woensdag 23 februari

Privé

’s Middags had ik een afspraak staan in het ziekenhuis in Hardenberg bij de orthopeed. Van te voren is er een foto gemaakt van mijn knie. Gelukkig is er niets aan de hand, mijn knie ziet er van binnen goed uit. Men kon niets zien op de foto. Ik kan starten met Santiago de Compostela en ben hier zo blij mee. Ik zie hier zo naar uit.

Werk

Ik had een vrije dag, alleen donderdag werken en het hele weekend.

Politiek

Ik heb mijn mailbox gecheckt van zowel Hardenberg/privé en LiJa Zorgt.


Donderdag 24 februari

Werk

Ik had een dagdienst van 07:00 – 15:30.

Politiek

Ik heb mijn mailbox gecheckt van zowel Hardenberg/privé en LiJa Zorgt en daarna waar nodig op gereageerd.


Vrijdag 25 februari

Privé

De wandelbeurs in Utrecht ging niet door waardoor we hadden besloten om te gaan wandelen. s ‘Ochtends zijn we op tijd vertrokken naar Oosterbeek. We hebben een route van https://www.komoot.nl/discover opgehaald. De route stond vermeld als Airborne. We meenden dat dit de officiële Airborne was, maar helaas. Het was een geweldige wandeling en hebben in totaal 28 km. gelopen. Voor het eerst heb ik Nordic Walking stokken geprobeerd en moet zeggen dat dit zeker van meerwaarde is bij het beklimmen van heuvels/bergen. Zonder stokken loop ik veel voorover en heb ik snel verzuring in mijn bovenbenen. Met het gebruik van deze stokken gebruik ik mijn bovenlichaam op een ander manier. Je hebt een andere stand.

Mijn man en ik hebben afgesproken om de wandeling https://airbornewandeltocht.nl/nl/, die jaarlijks wordt gehouden (september), een keer te gaan lopen.

’s Avonds hebben we lekker gegeten bij onze favoriete restaurant, https://lemongrass.nu/ in Oosterbeek en hebben we overnacht in https://www.bilderberg.nl/oosterbeek/hotel-de-bilderberg/?gclid=CjwKCAiA1JGRBhBSEiwAxXblwVeRquBDPFntvhM5Wu6s94eio_blheF_RdB-OgnOzuJsXZwXLYxWgxoCe3UQAvD_BwE


Zaterdag en Zondag

Beide dagen heb ik gewerkt, late diensten, dit was van 15;15 tot en met 21:30.

Aanbevolen artikelen