Plaatselijk Belang Slagharen 15 maart 2018 Verkiezingsdebat

In aanloop op de gemeentelijke verkiezingen organiseert Plaatselijk belang Slagharen op 15 maart 2018 om 19:30 een verkiezingsdebat in het Kronkelhonk te Slagharen. Het is voor de inwoners van Slagharen belangrijk om te weten wat de standpunten zijn van de politieke partijen over wat er speelt in Slagharen.

De jaren van economische crisis hebben hun sporen nagelaten in Slagharen. In de Herenstraat zijn gaten gevallen op plekken die we vooraf niet direct hadden zien aankomen. Daarnaast staat de Sint Jozefschool leeg en staan diverse dorpsvoorzieningen onder financiële druk.

Voor het debat willen wij de Slagharenaren zelf vragen om via kenbaar te maken welke onderwerpen behandeld moeten worden tijdens het debat. Wij nodigen je daarom uit om aan te geven welk onderwerp volgens jou behandeld moet worden tijdens het debat. Wij zullen op 5 maart 2018 inventariseren welke onderwerpen het meest zijn ingezonden. Deze vier meest ingezonden onderwerpen worden behandeld tijdens het debat.

Dit persbericht kan worden gezien als een uitnodiging om bij het debat aanwezig te zijn. Het aantal plaatsen is echter beperkt en vooraf kan niet worden gereserveerd.

Meer weergeven

foto van Plaatselijk Belang Slagharen.

No Comments Yet.

Leave a comment