Over mij

 

[row] [span8]

Wie ben ik ?

[row_in] [span4]

 

[/span4] [span4]

 

[/span4] [/row_in]

Ik ben Linda Verschuur – Otter, 46 jaar en woon in Slagharen. In ben werkzaam als casemanager (dementie, psychiatrisch en somatisch) in de gemeente Coevorden. Ik studeer HBO Toegepaste Gerontologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid in de gemeente Hardenberg.

Ik ben op dit moment 4e jaar student. Vanaf 1987 ben ik werkzaam in de ouderenzorg en in deze afgelopen jaren heb ik in verschillende settingen gewerkt onder andere; bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, ziekenhuis, psychiatrie, palliatief en de thuiszorg.

Als Toegepast Gerontoloog i.o. ben ik gespecialiseerd en breed georiënteerd op de domeinen welzijn, zorg en woon- en woonomgeving. Daarnaast kan ik de ontwikkelingen op gebied van ouderen vertalen in een praktische invulling. Dit kan in de vorm van:

  • Advies,
  • Het opzetten en leiden van een project,
  • Het maken van nieuw beleid

Ik breng wetenschappelijk onderzoek, zowel internationaal als nationaal, in verbinding met de kwaliteit van leven van ouderen in de praktijk.

Stages:
Stagiaire casemanager dementie binnen een thuiszorgsetting
Stagiaire toegepast gerontoloog/ beleidsmedewerker binnen de gemeente Hardenberg (maatschappelijk domein; innovatieteam)
Stagiaire beleidsmedewerker/adviseur binnen een verpleeghuissetting

[/span8] [span4]

Waarom ik?

Mijn ervaring en vakkennis sluiten goed aan bij de activiteiten waar ik mij op wil concentreren. Ik ken alle ‘ins’ en ‘outs’ van mijn vak en ben goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik ben kritisch en begrijpt als geen ander de behoefde van een klant. Ik ben perfectionistisch, dat houdt in dat ik niet snel tevreden ben en ga tot het uiterste. Ik schuw geen discussie. Ik kan goed communiceren en omgaan met mensen. In mijn huidige functie kom ik dagelijks met mensen in aanraking. Ik vind respect en eerlijkheid belangrijke begrippen. Respecteer de mensen zoals ze zijn en leg niet je eigen waarden en normen bij iemand op.

Kernkwaliteiten: geduld, empathie, rustig, ervaring, vakkennis, kritisch, loyaal, flexibel , enthousiast, proactief, verbindingen leggen op macro, meso en micro, netwerken, communicatief en laagdrempelig.

[spacer] [/span4] [/row] [row] [span12]

Mijn echtgenoot

 

  • Jan Verschuur
    Mijn echtgenoot Jan, mijn steun en toeverlaat. Zonder hem had ik dit allemaal niet waar kunnen maken. Er wordt...
    ...
[spacer][spacer]