Telefoonnummer

0613599441

Email

linda.otter@live.nl

Bereikbaar

Ma-vr: 08:30 - 17:00

 

 

Wie ben ik ?


 

 

Ik ben Linda Verschuur – Otter, 50 jaar en woon in Slagharen. In ben werkzaam als  verpleegkundige niveau 4 en afgestudeerd als casemanager (dementie, psychiatrisch en somatisch). In 2020 ben ik afgestudeerd als Toegepaste Gerontoloog waarin casemanagement dementie (module) is verweven. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid in de gemeente Hardenberg.

Vanaf 1987 ben ik werkzaam in de ouderenzorg en in deze afgelopen jaren heb ik in verschillende settingen gewerkt onder andere; bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, ziekenhuis, psychiatrie, palliatief en de thuiszorg.

Als Toegepast Gerontoloog ben ik gespecialiseerd en breed georiënteerd op de domeinen welzijn, zorg en woon- en woonomgeving. Daarnaast kan ik de ontwikkelingen op gebied van ouderen vertalen in een praktische invulling. Dit kan in de vorm van:

  • Advies,
  • Het opzetten en leiden van een project,
  • Het maken van nieuw beleid

Ik breng wetenschappelijk onderzoek, zowel internationaal als nationaal, in verbinding met de kwaliteit van leven van ouderen in de praktijk.

Stages:
Stagiaire casemanager dementie binnen een thuiszorgsetting
Stagiaire toegepast gerontoloog/ beleidsmedewerker binnen de gemeente Hardenberg (maatschappelijk domein; innovatieteam)
Stagiaire beleidsmedewerker/adviseur binnen een verpleeghuissetting

 

 

Foto: https://www.modernvisuals.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.